SSVV-bureau

Het SSVV-bureau voert het secretariaat van het Bestuur en het CCVD-VCA en ondersteunt de uitvoering van het jaarplan van de SSVV.

Inge Stegmann, directeur

"SSVV vervult een spilfunctie binnen een netwerk aan organisaties die zich sterk maken voor en samenwerken aan veiligheid. Momenteel staan we voor bijzondere uitdagingen in een speelveld dat zich snel ontwikkelt. Dat vraagt ook van ons de nodige verandering en vernieuwing. Daaraan wil ik graag bijdragen met mijn kennis van en ervaring met veranderingsprocessen, stakeholdermanagement en governance in diverse sectoren. Met als basis een sterke verbinding met de deelnemende brancheorganisaties, samen met het SSVV-team, bouwen aan een moderne, professionele, complete en toekomstbestendige aanpak van veiligheid.”

Neem contact op met Inge

Alfons Buijs, beleidsadviseur

"Mooi werk … mezelf inzetten voor veilig werken in de industrie. Wat vinden we met zijn allen 'veilig werk'? Het is de uitdaging de kennis en ervaring van de ene naar de andere partij over te brengen en te ondersteunen bij besluiten over de aanpak. Branches, opdrachtgevers, aannemers, adviseurs, in- en externe ondersteunende partijen, binnen- en buitenland … bij de SSVV is het werken in een prachtig kleurenpalet."

Neem contact op met Alfons

Ann Elmzoon, beleidsadviseur

"Bij mijn vorige werkgever had ik al kennis gemaakt met de VCA-audits van de certificatie-instellingen. Ik had nooit gedacht ik me bij de SSVV helemaal zou gaan verdiepen in de samenwerking met deze certificatie-instellingen en het nog leuk zou vinden ook! Het onderhouden van de contacten met onze stakeholders in binnen- en buitenland is een belangrijk deel van mijn werk. Ook denk ik mee over de inhoud van onze schema's. Dit alles maakt dat ik mij geen dag hoef te vervelen bij de SSVV."

Neem contact op met Ann

Monique van Huizen, management assistent

"Al vanaf 2007 werk ik met veel plezier bij de SSVV. Als management assistent ben ik betrokken bij alle bestuurszaken, waarbij we als SSVV steeds meer toewerken naar een platformfunctie voor branches en stakeholders. Een ander taak is het ondersteunen van de werkgroep Opleidingen. Ik ben hierdoor betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Toelichting op de eind- en toetstermen voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU, één van de eerste projecten van de vernieuwde SSVV-strategie. Het is leuk om bij zoveel ontwikkelingen betrokken te zijn!"

Neem contact op met Monique

Annemarie Buitelaar, secretarieel medewerker

"Sinds eind 2018 ben ik als secretaresse werkzaam bij de SSVV. Toen ik hier begon had ik geen idee van wat er allemaal bij VCA komt kijken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik veel bijgeleerd. Het werken bij de SSVV is zeer afwisselend en, bij vlagen, ook erg hectisch. Geen dag is hetzelfde. Eén van mijn taken is het beantwoorden van zeer diverse binnengekomen vragen. Wanneer de vraag te ingewikkeld is, kan ik gelukkig terugvallen op de expertise van mijn leuke collega’s. Ook geef ik administratieve ondersteuning aan werkgroepen op het gebied van ICT en de SSVV Opleidingengids."

Neem contact op met Annemarie