SSVV-bureau

Het SSVV-bureau voert het secretariaat van het Bestuur en het CCVD-VCA en ondersteunt de uitvoering van het jaarplan van de SSVV.

Anne Kamphuis, directeur

"Een bestuurskundige in de industrie is een kat in een vreemd pakhuis. Zo leek het 5 jaar geleden bij mijn start als algemeen directeur SSVV. Nu voel ik me als een vis in het water. De SSVV is een grote netwerkorganisatie met een gezamenlijke missie en visie, gericht op een belangrijke maatschappelijke uitdaging: bevorderen dat veilig werken een vanzelfsprekend onderdeel van vakmanschap is, in alle sectoren van onze industrie. Onze website laat zien hoe we daar samen aan werken en welke vooruitgang we boeken. Dankzij de passie van de mensen waarmee we deze uitdagingen aangaan, houd ik van mijn werk voor SSVV."

Neem contact op met Anne

Alfons Buijs, beleidsadviseur

"Mooi werk … mezelf inzetten voor veilig werken in de industrie. Wat vinden we met zijn allen 'veilig werk'? Het is de uitdaging de kennis en ervaring van de ene naar de andere partij over te brengen en te ondersteunen bij besluiten over de aanpak. Branches, opdrachtgevers, aannemers, adviseurs, in- en externe ondersteunende partijen, binnen- en buitenland … bij de SSVV is het werken in een prachtig kleurenpalet."

Neem contact op met Alfons

Ann Elmzoon, beleidsadviseur

"Bij mijn vorige werkgever had ik al kennis gemaakt met de VCA-audits van de certificatie-instellingen. Ik had nooit gedacht ik me bij de SSVV helemaal zou gaan verdiepen in de samenwerking met deze certificatie-instellingen en het nog leuk zou vinden ook! Het onderhouden van de contacten met onze stakeholders in binnen- en buitenland is een belangrijk deel van mijn werk. Ook denk ik mee over de inhoud van onze schema's. Dit alles maakt dat ik mij geen dag hoef te vervelen bij de SSVV."

Neem contact op met Ann

Monique van Huizen, management assistent

"Al vanaf 2007 werk ik met veel plezier bij de SSVV. Als management assistent ben ik betrokken bij alle bestuurszaken, waarbij we als SSVV steeds meer toewerken naar een platformfunctie voor branches en stakeholders. Een ander taak is het ondersteunen van de werkgroep Opleidingen. Ik ben hierdoor betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Toelichting op de eind- en toetstermen voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU, één van de eerste projecten van de vernieuwde SSVV-strategie. Het is leuk om bij zoveel ontwikkelingen betrokken te zijn!"

Neem contact op met Monique

Annemarie Buitelaar, secretarieel medewerker

"Sinds eind 2018 ben ik als secretaresse werkzaam bij de SSVV. Toen ik hier begon had ik geen idee van wat er allemaal bij VCA komt kijken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik veel bijgeleerd. Het werken bij de SSVV is zeer afwisselend en, bij vlagen, ook erg hectisch. Geen dag is hetzelfde. Eén van mijn taken is het beantwoorden van zeer diverse binnengekomen vragen. Wanneer de vraag te ingewikkeld is, kan ik gelukkig terugvallen op de expertise van mijn leuke collega’s. Ook geef ik administratieve ondersteuning aan werkgroepen op het gebied van ICT en de SSVV Opleidingengids."

Neem contact op met Annemarie

Pieter van Hofwegen, communicatieadviseur

"Om op het gebied van veilig en gezond werken een rol van betekenis te kunnen spelen, is het belangrijk dat de SSVV een herkenbaar gezicht krijgt en een duidelijke rol claimt. Wie zijn we? Wat doen we? Waarom doen we dat? Voor wie doen we dat? Hoe doen we dat? Maar ook: wat doen we niet? Doelgroepen moeten eenvoudig hun weg naar de SSVV kunnen vinden en weten waarvoor ze wel en niet bij de SSVV kunnen aankloppen. Daar wil ik met communicatie aan werken."

Neem contact op met Pieter