SSVV-training voor nieuwe VCA-auditoren

Ga je binnenkort als VCA-auditor aan de slag, of heb je net je eerste VCA-audits achter de rug? En wil je weten hoe je je optimaal op een audit voorbereidt, de audit correct uitvoert en hierover deskundig rapporteert? Schrijf je dan nu in voor de SSVV-training voor nieuwe VCA-auditoren op vrijdag 22 januari 2021!

Inschrijven

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Factuuradres

Vereist
Vereist
Vereist

 

Nadat je je hebt ingeschreven, krijg je van ons een bevestigingsmail met informatie over hoe je het inschrijfgeld kunt betalen. Je deelname is pas definitief nadat we je betaling hebben ontvangen.

Praktische informatie

Datum

Vrijdag 22 januari 2021

Tijd

8:30 - 16:30 uur (inclusief ontbijtje en lunch)

Kosten

375 euro exclusief btw (exclusief kosten voor de aanschaf van een VCA-checlist of VCA-toelichting)

Groepsgrootte

Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers

Locatie

Hajé Nieuwegein
Waterliniedok 1
3433 NV Nieuwegein

De training in het kort

In de SSVV-training voor nieuwe auditoren leren we je wat het betekent om een professioneel audittraject te doorlopen, zoals het vanuit VCA is bedoeld. Ook helpen we je bij het ontwikkelen van de bijbehorende vaardigheden. Zo haal je het beste uit jezelf, draag je bij aan het vergroten van de veiligheid op de werkvloer en help je het vertrouwen in het VCA-schema te versterken.

Resultaten

In deze korte maar intensieve training ontdek je hoe jij jouw audits meer betekenis en impact kunt geven. Je ervaart hoe succesvol een doordachte en gestructureerde aanpak kan zijn, verbetert je auditvaardigheden en verruimt je kennis over VCA, door te leren en te doen.

Je leert kritisch kijken en denken en oefent met nieuwe inzichten en vaardigheden tijdens de training en in de praktijk. De scherpe feedback die je krijgt geeft je beter zicht op je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Ook kun je eigen voorbeelden en casuïstiek inbrengen.

Zo geven we je de handvatten om een complete VCA-auditor te worden, die de inhoud van de checklist kan toetsen en duiden binnen de specifieke werkpraktijk van het te certificeren bedrijf.

Voor wie

Professionals die binnenkort bij een erkende certificatie-instelling aan de slag gaan als VCA-auditor, of net zijn begonnen. Enige voorkennis is een vereiste.

Heb je al wat auditervaring opgedaan, maar wil je jouw kennis en vaardigheden opfrissen? Ook dan ben je van harte welkom.

Opzet op hoofdlijnen

Ter voorbereiding op de training neem je de VCA-checklist en de Toelichting VCA 2017/6.0 door. Ook loop je een dag mee met een ervaren VCA-auditor van jouw certificatie-instelling. Van deze meeloopdag maak je een verslag.

De trainingsdag zelf staat in het teken van leren, oefenen en reflecteren.

Je sluit de training af door zelfstandig een VCA-audit uit te voeren, waarbij je het geleerde in de praktijk brengt. De werkgroep Kwaliteit Certificatie van de SSVV beoordeelt je auditrapport en geeft je feedback. Als je de training succesvol hebt afgerond, krijg je van de SSVV een certificaat.